Abdullah Avcı’nın demirbaşı Marc Bartra

Trabzonspor’un İspanyol stoperi geldiğinden beri savunmanın değişmezi oldu. 3 Avrupa, 4 lig maçında 90 dakika sahada kaldı. Vitor Hugo ve Denswil ise değişerek ona eşlik etti.

Abdullah Avcı’nın demirbaşı Marc Bartra
REKLAM ALANI
Yayınlama: 21.09.2022
3
A+
A-

Süper Lig’in 7. haftasında Gaziantep FK’yı 3-2 mağlup eden Trabzonspor’da galibiyet golünü kaydeden İspanyol stoper Marc Bartra, Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın savunmadaki vazgeçilmezi oldu.

16 Ağustos’ta UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde Kopenhag ile deplasmanda oynanan karşılaşmanın son 32 dakikalık bölümünde görev alan Bartra, daha sonra 3 Avrupa Kupası, 4 lig maçında ilk 11’de sahaya çıkarak 90’ar dakika görev yaptı. Bartra, ligde 5 maçta 404 dakika, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda 2 maçta 122 dakika, UEFA Avrupa Ligi’nde de 2 maçta 180 dakika olmak üzere toplam 9 maçta 706 dakika süre aldı.

Teknik direktör Abdullah Avcı, Bartra’nın takıma katılmasının ardından bu futbolcuyu sol stoperler Denswil veya Hugo ile yan yana oynattı. Ama değişmeyen tek isim Bartra oldu. Yıldız oyuncu da G.Antep maçında galibiyet golünü atarak, hocasının yüzünü güldürdü.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.