Cumhuriyet’in 100. yılına özel hazırlanan marş ilk kez seslendirildi

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programı düzenlendi. Cumhuriyet’in 100. yılına özel hazırlanan marş ilk kez icra edildi.

Cumhuriyet’in 100. yılına özel hazırlanan marş ilk kez seslendirildi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 30.08.2023
1
A+
A-

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde de 30 Ağustos Zafer Bayramı Konseri programı düzenlendi. Programda, Cumhuriyet’in 100. yılına özel hazırlanan marş ilk kez seslendirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dereceye giren eser sahiplerine ödüllerini verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, marş hakkında “Milletimizin her bir ferdi tarafından sahiplenileceğine inanıyorum. Sözünden bestesine, jürisinden icrasına kadar bu eserin ülkemize kazandırılmasında emeği geçen herkesi şimdiden tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Düzenlenen programa, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın ev sahipliğinde, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri, yargı mensupları, milletvekilleri, Milli Mücadele kahramanlarının yakınları, güvenlik hizmetlerinden sorumlu devlet kurumlarında görevli personel, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.