‘Dele Alli’nin yolunda umut var‘

İngiliz basını, Dele Alli’nin Beşiktaş’ta yeniden hayat bulacağına inanıyor: “Dele Alli için umut dolu bir yol var. Amacı kesinlikle yeniden İngiltere Milli Takımı’na dönmek olacak. Türkiye’de oynarken Southgate’in dikkatini çekmeyebilir. O yüzden ilk adım Ada’ya dönüş olacak.”

‘Dele Alli’nin yolunda umut var‘
REKLAM ALANI
Yayınlama: 21.09.2022
3
A+
A-

BEŞİKTAŞ’A kiralık olarak gelen ve eski günlerine dönmek isteyen Dele Alli’nin sakatlığını atlatıp, takıma geri dönmesini İngilizler de en az Siyah-Beyazlı taraftarlar kadar istiyor. Kariyerine hızlı bir başlangıç yapan ve ardından aynı şekilde süratle düşüş yaşayan Alli’nin Beşiktaş’ta yeniden hayata döneceğine dair inanç çok yüksek. Zira oyuncunun Beşiktaş taraftarıyla kurduğu iletişim, oynadığı maçlardaki hırsı, arzusu ve attığı gol bu yolda bir başlangıç olarak görülüyor. İngiliz basını Dele Alli’nin uzun ve umut dolu bir yolculuğa çıktığını ve sonunda eski parlak günlerine döneceğini savunuyor.

EN İYİ YILLAR ÖNÜNDE OLABİLİR

Bu konuda Ada basınında yer alan bir makalede şu yorumda bulunuldu: “Dele Alli için uzun ve umut dolu bir yol var. Amacı kesinlikle İngiltere Milli Takımı’na geri dönmek. Ancak Türkiye’de oynarken Teknik Direktör Gareth Southgate’in dikkatini çekmesi pek olası değil. Bu yüzden ilk hedefi kiralık olarak gittiği Beşiktaş’ta kendini kanıtlayıp Ada’ya geri dönmek olacak. Olumlu bir sezon geçirmesi halinde onunla ilgilenecek birkaç Premier Lig takımı çıkacaktır. Bu sezon göstereceği performans ona yönelik fikirlerin değişmesine yardımcı olacak. Henüz 26 yaşında ve önündeki yıllar, onun en iyi yılları olabilir.”

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.